Personalen

LINNEA FRIDH
Bakgrund: Har kört mycket ponnytrav som liten. Har jobbat mycket extra hos Jan-Olov Persson, varit i Texas,USA i 3 månader hos Fredrik Thomsson och även jobbat på Menhammar och Stefan Hultman/ Pasi Aikio innan jag började hos Caroline.
Anställd sedan: Januari 2016
Arbetsuppgifter: Hästskötare

ELIN FAST
Bakgrund: Uppvuxen med travhästar hemma på gården och har kört ponnytrav sedan 2009. Har gått ekonomiprogrammet på gymnasiet.
Anställd sedan: Januari 2016
Arbetsuppgifter: Helg- & extrapersonal

LINNEA STÅLBERG
Bakgrund: Kommer från Alfta där hästintresset började som liten på Edsbyns Ridskola. Har ridit i princip hela mitt liv, mycket hoppning och dressyr. När det var dags för gymnasieval hade jag snubblat in lite på trav genom en bekant. Intresset växte snabbt och valet blev enkelt: Naturbruksgymnasiet Nytorp, inriktning Travsport. Under min tid på Nytorp hade jag praktik hos Jan Schön i Växbo, APU hos Thomas Lönn i Rengsjö och Jori Turja i Italien. Fick även Trav Gävleborgs ungdomsstipendium vid studenten. Efter studenten började jag på heltid hos Thomas Lönn, där jag också tog min körlicens. 2013 gick flyttlasset till Hudiksvall för att vigda vyerna inom sporten och jag började då hos Linda S Hedström. År 2015 fick jag chansen att söka jobb hos Jan-olov Persson och har sen dess arbetat där. Sen kom möjligheten att bli en del av Stall Caroline Holm och att främst få arbeta med unghästarna. Att vara delaktig och att få följa unghästarnas utveckling har alltid legat lite extra varmt om hjärtat.
Anställd sedan: Mars 2019
Arbetsuppgifter: Träning av unghästarna

CAROLIN KROHN
Jag började jobba helg hos Stig 2006, efter gymnasiet (2010) jobbade jag extra ett halvår hos Persson. Sen ett år hos Stig, 2 år hos Nordh, 2.5 år hos Stig innan mammaledighet. Egna starthästar, unghästar och fölston. Och hållit på med ridhästar sen jag var liten fram tills jag började hos Stig.
Anställd sedan: Januari 2019
Arbetsuppgifter: Hästskötare