2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Om Mig

Caroline 01Hejsan!
Mitt namn är Caroline Holm och jag är född 1988, bosatt i Hudiksvall.
Den 2 december 2013 tog jag ut min proffstränarlicens och är numera A-tränare i travet! På gymnasiet gick jag Naturbruksgymnasiet Nytorp med inriktning mot Travsport.

Direkt efter gymnasiet fick jag anställning hos Jan-Olov Persson och där stannade jag i 5 år (2007-2012). Sedan var jag en kortare visit hos Linda S Hedström på 9 månader innan jag drog igång som egen företagare i april 2013.

Caroline 02Under min tid hos Jan-Olov så lyckades jag få en del stipendium och dom utnyttjade jag genom att besöka olika tränare i Sverige, Danmark och Norge för att kunna ta med mig det bästa från de tränarna och därifrån kunna bygga upp ett eget träningskoncept.

Jag har även varit iväg på 2 hästmassagekurser hos Axelsons och 2 utbildningar för att kunna använda lasermaskin.

Om du är nyfiken på att höra mer om min träningsrörelse eller sätta häst i min träning så är det bara att slå en pling på 073-8482603.

 

Stall Caroline Holm

Telefon: 073-8482603
E-post: carro_wendy@hotmail.com

Besöksadress:

Masbo 102
824 94 Hudiksvall

Postadress:

Caroline Holm
Lantmätaregatan 5b
824 50 Hudiksvall